Centrale verwarming is een verwarmingssysteem, waarbij de warmte die nodig is voor de verwarming van uw woning of bedrijfsgebouw, centraal wordt opgewekt en met behulp van een warmte overbrengend medium,  dit is meestal water, wordt overgebracht naar de vertrekken.

Hier kan de warmte worden afgegeven door radiatoren.

Bij nieuwbouw of renovatie van vloeren kan i.p.v. het gebruik van radiatoren worden gekozen voor vloerverwarming. Vloerverwarming zorgt voor een constante afgifte van de warmte over het volledig oppervlak van de bodem. Dit heeft een goede omgevingstemperatuur en een aangenaam warme vloer tot gevolg. Het “buizensysteem” wordt in de afwerkvloer aangebracht.

Als verwarmingsbron wordt tegenwoordig meestal gekozen voor een combiketel. Deze zorgt naast de verwarming voor het warme tapwater in de woning. Heat Consult heeft als “huismerk” Remeha ketels in het programma. Levering van andere gerenommeerde merken behoort echter ook tot de mogelijkheden.

Als alternatief kunnen wij eveneens infraroodverwarming leveren.

Het Maxxinno warmtepaneel is als hoofdverwarming bedoeld dat al het overige aan verwarming vervangt.

Het is revolutionair, gezond en vooral een zeer energiezuinige infraroodverwarming. Mede dankzij een speciale en unieke intelligente draadloze thermostaat met geïntegreerde ontvanger dat exclusief bij Maxxinno en haar gecertificeerde dealers verkrijgbaar is.

Klik op de volgende link voor verdere informatie: www.maxxinno.nl

Wij bieden complete verwarming en/of warmwatervoorziening aan, geheel naar Uw wens.